BrandFactory - Atrium Ljungberg
SE

Oväntat grepp på liten monteryta

Atrium Ljungberg

Lyckat uppdrag med monter som gav mersmak

Fastighetsbolaget Atrium Ljungberg ville i år delta på Business Arena med en monter som stack ut och kunde berätta för besökarna vad Atrium Ljungberg står för. Business Arena finns på flera orter i Sverige och den här montern var med i Malmö, Göteborg och Stockholm anpassades lokalt för varje stad. Läs nedan om hur vi lyckades med vårt uppdrag.

När du vill utmana oss!

Ute Hegele

Ute Hegele

Project Manager

+46 10 212 21 05 ute.hegele@brandfactory.se
Food Truck på nära håll

En foodtruck som stack ut

Eftersom Atrium Ljungberg skapar och utvecklar stadsmiljöer växte idén om en Foodtruck fram på byrån. En urban symbol blev förbindelsen mellan utställare och besökare där  det gavs utrymme för samtal.

Wrapsen det bjuds på är moderna, hållbara och namnsatta efter Atrium Ljungbergs engagemang i aktuell stad.

Efter genomförda event står det klart att Foodtrucken gör ett bra jobb. Atrium Ljungberg får stor uppmärksamhet och många uppskattar det ovanliga greppet, och det på en väldigt liten monteryta.

Ett kul sätt att förmedla ett budskap

Kompetenser i bruk

  • BrandFactory-koncernen går samman under ett namn

    Nyhet

    Sveriges och Nordens största varumärke inom visuell kommunikation lanserar under september 2017 det nya varumärket BrandFactory fullt ut.
  • Hur vi gör det är lika viktigt som vad vi gör

    Miljö och CSR

    BrandFactory är per definition ett miljömedvetet företag. Det är mycket viktigt för oss att ta ansvar för hållbarhet, kvalitet och miljö.
 ? 
Behöver du hjälp?