Bring | Vi hjälpte Bring att bli synliga på vägarna | Se case här

Vi gör Bring synliga på vägarna

Bring

Trofast kund

Posten Norge har länge varit kund till BrandFactory där Bring är en del av koncernen, den fjärde största post- och logistikaktören i Norden. Deras fordonsflotta är en väsentlig och viktig del av deras verksamhet och varumärke. När deras nya profil skulle lanseras innebar det en omfattande omprofilering av alla deras fordon, den hittills största genomförda i Norden. För att ett lyckat genomförande behövde de experthjälp och tog därmed hjälp av BrandFactory. Idag finns en mängd olika material och tekniker ute på marknaden och för att det ska bli riktigt bra krävs erfarna specialister som kan avgöra vilka material, färger och tekniker som är bäst lämpade för uppdraget.

Det upprättades en separat och dedikerad fordonsgrupp som arbetade med att säkerställa profileringen av fordonsflottan.

Under 2,5 år arbetade BrandFactory koncernen med detta projekt, vilket resulterade i en profilering av cirka 10 000 enheter i Norge, Sverige, Finland och Danmark, merparten skedde i Norge.

Sedan dess har vi fortsatt och levererat dekor till tusentals lastbilar, varubilar, personbilar, containers, och semitrailers, mopeder, cyklar och elbilar.

Hör av dig!

Arne Carlsson

Arne Carlsson

Key Account Manager

+46 10 451 00 21 arne.carlsson@brandfactory.se
Helfoliering Bring

Samarbetet fortsätter
Idag levererar vi dekor till nya skåpbilar och distributionsbilar på lastbilssidan. Vi levererar till både Posten, Bring och Bring Express, vi gör också mycket av deras inredning på deras kontor.

  • FRAMTIDENS KOMMUNIKATION PÅ FYSISK PLATS

    Nyhet!

    Om du vill ha stenkoll på trender och nyheter gällande kommunikation på fysisk plast, besök då mässan Retail Experience Live i Kista den 15-16 maj 2019. Detta är ett helt nytt spännande mässkoncept som är utformat för att möta retailvärldens nya karta.
  • Vi presenterar BrandFactorys Hållbarhetsrapport för 2018

    Hållbarhet

    BrandFactory är per definition ett miljömedvetet företag. Det är mycket viktigt för oss att ta ansvar för hållbarhet, kvalitet och miljö. Nu kan vi presentera vår hållbarhetsrapport för 2018.
 ? 
Behöver du hjälp?