Etusivu - Referenssit - Laattapiste

Laattapiste

Laattapiste

Lead text: 
Laattapiste halusi uuteen toimistoonsa uniikin ilmeen. Se syntyi yhdistelemällä korkeatasoisia materiaaleja ja teippauksia, jotka toivat inspiraation ja luonnon harmonian uusiin työtiloihin.

Lähtökohta: Laattapisteen ja Brand Factoryn yhteistyö on jatkunut menestyksekkäästi jo useita vuosia. Sen tuloksena on syntynyt lukuisia myymäläuudistuksia, joissa Brand Factory on toimittanut myymälöihin valomainoksia, vaihtanut vanhojen valomainosten pintoja, tehnyt teippauksia, opasteita ja muuta tarpeellista.

Viime vuosi oli Laattapisteelle epäonninen, sillä yritys menetti pääkonttorinsa tulipalossa. Koska Brand Factory on sittemmin toiminut kumppanina myös uuden konttorin rakentamisessa, halusi Laattapiste toteuttaa yhdessä projektin, joka antaisi yrityksen uusille toimistotiloille uniikin ja täysin ennennäkemättömään ilmeen.

Toteutus: ”Asiakkaallamme oli paljon ideoita ensimmäisessä palaverissamme ja minä puolestani kerroin, millä tavoin ne olisi mahdollista toteuttaa. Lähtökohtana oli luoda laadukas toimistoympäristö, jossa samalla kokeiltaisiin jo hyväksi havaitun tuotteiston kanssa jotain, mitä ei ole tehty aikaisemmin”, Brand Factoryn avainasiakaspäällikkö Aki Ståhlstedt kertoo.

Luovassa työssä hyödynnettiin yrityksen neuvotteluhuoneiden, Loisteen, Kuuran, Hehkun, Hohteen, Kasteen, Säteen Aavan ja Verson assosioimaa kuva- ja värimaailmaa. Tuloksena yrityksen oman graafisen suunnittelijan Heikki Pettisen suunnittelemat grafiikat painettiin kahta lasipintaa hyödyntämällä efektiteksteiksi hiekkapuhalletuille kalvoille, jotka toivat haluttua väriä ja inspiraatiota toimistomiljööseen.

”Halusimme löytää sanoja, jotka kuvaavat työntekijöitämme, yritystämme ja arvojamme, antavat inspiraatiota sekä muistuttavat, mitä olemme täällä tekemässä. Samalla ajatuksena oli piristää harmaata toimistoympäristöä väreillä ja kuvamaailmalla, joka yhdistyy luontoon ja suomalaisuuteen ja muodostaa työympäristöömme harmonisen tunnelman”, Pettinen kertoo ja lisää saaneensa toteutuksesta hyvää palautetta kollegoiltaan.

Lopputulos: Projektissa ei tingitty näyttävyydestä tai materiaaleista ja siten asiakkaalla oli luonnollisesti kovat odotukset työn tulemasta. Sopivaa toteutustapaa etsittiin tuottamalla erilaisia malliakryyleja, jotka auttoivat asiakasta näkemään, miltä materiaali näyttäisi käytännössä ja sitä kautta löytämään mieleisensä.

”Projektissa ei haluttu tehdä mitään kompromisseja. Siksi teimme vielä aivan projektin loppuvaiheilla merkittäviä muutoksia, jotta tulos miellyttäisi asiakasta täydellisesti. Pitkän projektin päätteeksi on aina hienoa, kun asiakas on lopputulokseen silminnähden  tyytyväinen”, Ståhstedt summaa.