Hållbarhet

Hur vi gör det är lika viktigt som vad vi gör

Hållbarhet

Löpande miljöarbete är en självklarhet

BrandFactory är per definition ett miljömedvetet företag. Det är mycket viktigt för oss att ta ansvar för hållbarhet, kvalitet och miljö.

Vårt hållbarhetsarbete inkluderar långsiktiga och ambitiösa mål om garanterat hög kvalitet, socialt ansvarstagande, god affärsmoral och omtanke om vår miljö.

Genom våra ISO-certifieringar arbetar vi kontinuerligt med att övervaka, mäta och utveckla våra miljöinsatser för att tillhandahålla produkter och tjänster som ger ett så litet avtryck som möjligt på vår miljö.

Kvalitetscertifiering enligt ISO 9001
Certifierad Grafisk Produktion, CGP
Miljöledning enligt ISO 14001
Miljömärkning enligt Svanen
Miljöanpassat bruk av världens skogar. FSC®-certifiering (FSC-C041249 och FSC-C006484)

 Läs vår hållbarhetsredovisning

En bra arbetsplats – hör vad en medarbetare har att säga

Roligt, varierande och ibland utmanande

Mitt jobb är roligt, varierande och ibland utmanande. I mitt yrke har jag förutsättningar och förtroende att till stor del påverka hur mina dagar ser ut. Det hjälper mig att hålla mitt liv som kreatör och småbarnsförälder i balans. Livet utanför arbetet sätter saker i perspektiv på ett hälsosamt sätt och berikar mig och min syn på tillvaron.

Kathryn Kaas

Art Director

BrandFactory ger mig fantastiska förutsättningar

Mina arbetsuppgifter är utmanande och väldigt varierande. Vi har sådana möjligheter i företaget i dag, som ger mig fantastiska förutsättningar att hitta effektiva och kreativa lösningar. 

Att får utveckla dessa lösningar, som tillgodoser våra kunders behov, är det jag känner gör jobbet roligt och tillfredställande. 

Nils Rozkalns

Project Leader Construction

En spännande tid för vår bransch

Det är en mycket spännande tid för vår bransch där analog och digital kommunikation skall verka hand i hand för att skapa bra kundupplevelser. BrandFactory är med sitt unikt breda erbjudande väldigt väl positionerat för den uppgiften. Vår satsning på Digital Signage gör att vi kan hjälpa våra kunder att kommunicera sina budskap på det mest effektiva sättet, oavsett om det är ett tryckt eller digitalt budskap.

Olof Björn

Business Development Manager

Jag inspireras av att möta våra kunder och deras utmaningar

Varje dag är en ny spännande möjlighet!

Mitt jobb som säljare är fantastiskt då jag inspireras av att möta våra kunder och deras utmaningar, och får förmånen att leverera lösningar över deras förväntan.

Utrymme för kreativa möten, entusiasmerande arbetsmiljö, kompetenta och härliga arbetskollegor tillför mycket energi och gör att ingen dag blir den andra lik och jag stortrivs på jobbet.  Det är med stolthet jag representerar vårt företags storslagna erbjudande ute på marknaden!

Agneta Johansson

Sales Manager

En bra arbetsplats – hör vad en medarbetare har att säga

/
  • BrandFactory-koncernen går samman under ett namn

    Nyhet

    Sveriges och Nordens största varumärke inom visuell kommunikation lanserar under september 2017 det nya varumärket BrandFactory fullt ut.
  • Hur vi gör det är lika viktigt som vad vi gör

    Hållbarhet

    BrandFactory är per definition ett miljömedvetet företag. Det är mycket viktigt för oss att ta ansvar för hållbarhet, kvalitet och miljö.
 ? 
Behöver du hjälp?