BrandFactory - Retail

15-16 maj, Kistamässan

Retail Experience Live 2019

FRAMTIDENS RETAIL ARENA

Hela retailbranschen samlas och skapar en plats för nätverkande och affärer.

Retail Experience Live är ett helt nytt mässkoncept som är utformat för att möta retailvärldens nya karta. Här samlas hela retailbranschen och genom nya, unika lösningar skapas möjligheter för hela värdekedjan att delta. Mötesplatsen formas genom sina deltagare och gränsen mellan besökare och utställare suddas ut för att se alla som bidragande aktörer. Retail Experience Live är en plats för nätverk och affärer - innovationer och framtidsvisioner. 


TRÄFFA BRANDFACTORY

Anteckna den 15 – 16 maj redan nu i kalendern och kom och träffa oss i vår monter G:17 – precis ovanför Retail Design Square. Vi kommer att berätta om vårt erbjudande och hur vi jobbar med visuell kommunikation, digitalt och analogt, där dina mål alltid står i centrum.
Klicka här för karta

Kontakta oss om du vill förboka en guidad visning:
E-Mail: maxim.persson@brandfactory.se

FRI ENTRÈ
Registrera dig för fri entré genom att
Klicka här

Öppetider:
15 maj: 09:00-17:00
16 maj: 09:00-16:00​

Adress: 
Kistamässan
Arne Beurlings Torg 5 
Stockholm

MISSA INTE VÅRT SEMINARIUM! 
16 maj klockan 10.15 håller vi ett inspirationsseminarium för dig som vill veta hur du kan skapa lyckad och effektiv kommunikation på fysisk plats med alla de möjligheter som finns idag.

Under seminariet kommer vi bland annat berätta om hur den digitala kommunikationen kunden möter online kan förflyttas till den fysiska platsen och skapa en trovärdig helhet.

Vi kommer också att prata om hur den tryckta och den digitala kommunikationen samverkar, handlar digitalisering om antingen eller, eller är det oftast både och? Vilka möjligheter och brister finns det i de båda uttrycksformerna?

Du kommer också att få ta del av spännande och lyckade Case som gjorts runt om i världen.

Datum: 16 maj
Tid: 10:15-10.55
Var: Theatre 2
Talare: Jesper Holmström, Kreativ Chef, Olof Björn, Affärsutvecklingschef
Klicka här för att läsa mer

 

Hör av dig till mig för att boka ett möte!

Maxim Persson

Maxim Persson

Head of Sales

+46 10 450 96 05 maxim.persson@brandfactory.se
  • FRAMTIDENS KOMMUNIKATION PÅ FYSISK PLATS

    Nyhet!

    Om du vill ha stenkoll på trender och nyheter gällande kommunikation på fysisk plast, besök då mässan Retail Experience Live i Kista den 15-16 maj 2019. Detta är ett helt nytt spännande mässkoncept som är utformat för att möta retailvärldens nya karta.
  • Vi presenterar BrandFactorys Hållbarhetsrapport för 2018

    Hållbarhet

    BrandFactory är per definition ett miljömedvetet företag. Det är mycket viktigt för oss att ta ansvar för hållbarhet, kvalitet och miljö. Nu kan vi presentera vår hållbarhetsrapport för 2018.
 ? 
Behöver du hjälp?