Årsredovisningar I Både Tryckt Och Digitalt Format

Årsredovisning

Årsredovisningen  -din viktigaste varumärkesbärare

Tillsammans med er vill vi berätta/visualisera er sanna berättelse, presentera människorna, era visioner samt innovationer som gör er affär möjlig. Bakom siffrorna finns er berättelse. Vi brinner för att göra er Årsredosving till ert företags viktigaste kommunikationsverktyg som når ut till bolagets samtliga intressenter.

Med ett utifrån och in perspektiv är ni som kund/partner alltid i fokus. Kraven på framför allt de börsnoterade och statliga bolagen växer ständigt och reglerna för finansiell rapportering är i ständig förändring. Med väl utarbetade arbetsprocesser, vår expertis och långa erfarenhet ser vi till att det alltid blir rätt. Vi hanterar med fördel även anslutande produkter gällande er kommunikation.

Vi skapar både tryckta och digitala produkter. Digitala kortversioner sprids med fördel i sociala medier, där fler läsare och nya målgrupper nås, samt att innehållet kan göras sökbart.

Den fysiska produktens fördelar är att den känns mer personlig och upplevs som mer trovärdig, med rätt val av papper samt eventuella effekter kan du förhöja känslan på ditt alster.

Vi inspireras av att alltid utmana våra bästa idéer vilket lett till flera priser och nomineringar i både Svenska designpriset och Publishingpriset.  

Stefan Åkerling

Stefan Åkerling

Key Account Manager

+46 10 212 21 35 stefan.akerling@brandfactory.se